Окупанти створили у Бердянську «комунальну установу» на чолі з таксистом

По матеріалам Локатор-Медіа
21.04.2023 · 09:18 · переглядів - 4041

Влада тимчасово окупованого Бердянська зареєструвала ще одну псевдо-установу за законами країни-агресора

Окупанти створили у Бердянську «комунальну установу» на чолі з таксистом

5 квітня до вже існуючих у російському державному реєстрі підприємств додалось таке собі «Муниципальное унитарное предприятие «Вест» Бердянского миниципального округа Запорожской области». Основним видом його діяльності зазначено виробництво пари та гарячої води (теплової енергії) котельнями.  

Керівником цієї незаконної юридичної особи призначено мешканця бердянського мікрорайону «РТС» Олександра Шмойлова – людину без минулого і майбутнього. До захоплення Бердянщини він зловживав алкогольними напоями та був безробітним, іноді підпрацьовуючи таксистом. На колаборацію з ворогом Шмойлов пішов з перших днів окупації – був призначений «головою адміністрації» села Софіївка Андріївської селищної громади та брав участь у незаконному референдумі з аннексії територій Запорізької області. Колаборант є креатурой призначеного російськими кураторами голови окупаційної адміністрації Бердянського району Олексія Кичигіна. Від анонімних джерел відомо, що вони спільно займаються мародерством металобрухту та сільгосптехніки фермерів, що виїхали на підконтрольну територію.

Новостворена контора «Вест» зареєстрована за адресою будівлі української Бердянської райдержадміністрації і наразі підшукує до свого штату співробітників. Для яких потреб у селах вона буде виробляти (якщо встигне) пар та гарячу воду – можна лише здогадуватися.

Окремо слід звернути увагу на те, що окупанти відповідно до адміністративно-територіального устрою рф вже створили «бердянський муніципальний округ». Це їм необхідно для проведення загальноросійських регіональних виборів, які заплановані на вересень поточного року.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок