Окупанти забрали у БУМІБа навчальний корпус і перетворили його на центр пропаганди для школярів

Бердянськ 24
16.12.2023 · 11:54 · переглядів - 1795

Затишну та естетичну будівлю на розі Центральної і Свободи політруки країни-агресора в Бердянську планують використовувати для виховання вмотивованої на зло молоді

Окупанти забрали у БУМІБа навчальний корпус і перетворили його на центр пропаганди для школярів
У росіян вийняткова суперсила: все гарне перетворювати в зло. В цьому корпусі БУМІБ зараз бердянських дітей закачують отруйною пропагандою

Формально відібраний у одного бердянського вишу корпус передали іншому – фейковому «БДПУ» (АГПУ). Влада окупантів разом із викладачами-зрадниками позиціонують його як місце проведення підготовчих курсів для школярів, які планують вступати до несправжнього універу.

Але, як вказують наші джерела, жодної предметної підготовки там не проводиться. Бердянських дітей просто накачують пропагандою, засипають треш-контентом про Україну і весь цивілізований світ, готують до прийняття факту, що найбільша цінність життя – без роздумів віддати її за кремлівського диктатора та росію.

Враховуючи мілітаристський культ, який сповідує сучасна рф, така нагода для бердянських школярів може статися коли завгодно і в будь-якій точці світу. Відвідування подібних пропагандистських сект вкорочує життя, і це потрібно чітко розуміти батькам дітей.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 15 травень, середа 2024
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок