Окупанти заявляють, що нікого в Бердянську не змушують отримувати російські паспорти. Як вам таке?

Бердянськ 24
30.10.2023 · 14:22 · переглядів - 4316

Російський аусвайс зараз є одним із самих непотрібних документів планети, котрий надає набагато більше проблем, ніж привілеїв. Але окупанти щосили намагаються вдати, що саме заради цієї перспективи зараз в Бердянську біля паспортного столу збираються великі черги.

Окупанти заявляють, що нікого в Бердянську не змушують отримувати російські паспорти. Як вам таке?

Нещодавній знімок із скупченням людей поблизу місця видачі паспортів викликав цілком зрозумілу реакцію. Бердянськ вже більш ніж півтора роки в окупації, а росіяни постійно збільшують тиск на українців.

Без російського паспорту неможливі операції з рухомим та нерухомим майном, медична допомога – не надаватиметься, немає варіантів для працевлаштування, невдовзі буде недоступним інтернет-зв’язок і ще багато іншого. Це не кажучи про моральний і фізичний пресинг, який застосовується до «непаспортизованих».

Так, усвідомлюємо, що якась частина наших земляків свідомо побігла за чужим посвідченням. Але, в цілому, пройшло стільки часу… Зрозуміло, що нинішні черги – прямий наслідок того, що люди не витримують тиску після чергового сеансу примусової русифікації і запевнень, що з нового року буде ще гірше.

Але окупанти вдають, що все це фейки і «страшилкі укросмі». Жили собі жили бердянці в казковій безтурботній окупації, і так їм це сподобалось, що на 20 місяці широкомасштабного вторгнення вирішили влаштувати флешмоб із колективного отримання аусвайсів. Підтвердження шикарне – чесне благородне слово чиновників російського мвд.

Ну раз так – то немає підстав не довіряти. Так?

типу фейк

скрін з рос пабліка

 




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок