Пам’ятаєте 10000 рублів щомісяця? В Бердянську почали вираховувати ці суми з пенсіонерів

Бердянськ 24
15.01.2024 · 19:38 · переглядів - 24507

Ще одна ознака того, що росіяни припиняють засипати свій основний електорат грошима. Та ще й виставляють рахунок бердянським пенсіонерам за минулі транші.

Пам’ятаєте 10000 рублів щомісяця? В Бердянську почали вираховувати ці суми з пенсіонерів
"Виплати" - всьо. Джерело: соцмережі

Допомогу отримували? А це була частина пенсії

У фейкового пенсійного фонду, який росіяни організували в окупованому Бердянську, нововведення. І воно цілком в характері дрібного та брехливого загравання рашистів із психічно нестійкою публікою.

Майже одразу після початку окупації росіяни почали скуповувати лояльність пенсіонерів 10-тисячними виплатами в рублях. Підносилися вони як допомога, своєрідні «підйомні». Паралельно агресори проводили роботу з примусової паспортизації і нав’язливої пропозиції оформлювати російські пенсії.

Причому постійно наголошували, що виплати рф будуть куди вагомішими за українські. А при оформлені пенсії перерахунок проводитиметься з весни 2022-го року.

І, за нашими даними, це дійсно так і було. До недавнього часу…

Мешканка Бердянська пенсійного віку, яка у грудні отримала паспорт рф і, відповідно, оформила пенсію, сподівалася на повний перерахунок виплат. І в пенсійному фонді її завірили, що все врахують до копійки.

І, можна сказати, не збрехали. Врахували. Жінці принесли рівно 13000 рублів.

Питання: А де решта? Там же мало бути куди більше…

А ви ж 10000 допомоги отримували? Це була частина пенсії. Перерахунок точний, - відповіли в «установі».

За таким підходом: не залишився винним після всіх підрахунків – то вже непоганий результат.

Невже знову путін та "рускій мір" не виправдали сподівань? А як гарно співали...

Росіянам потрібен план паспортизації до «виборів» путіна. Потім бердянцям згадають все

«Бердянськ 24» жодним чином не глузує над пенсіонерами та загалом бердянцями, які з примусу та через життєві обставини мають тимчасово грати за правилами росіян в окупованому місті.

А от для ідейних та суто меркантильних зрадників в нас декілька новин. І всі вони неприємні.

  1. Все що ви отримали від росіян, коли в перших загонах побігли за подачками під триколором, вони пам’ятають. Всі ходи записані, і окупанти обов’язково повернуть своє назад. Вони вже починають це робити і більш серйозно візьмуться після 14 березня 2024 року.
  2. Ніяких захмарних пенсій немає від слова «взагалі». 13000 рублів з дорахуванням залишків майже за два роки? Це означає, що чиста пенсія 10000 плюс 100-200 рублів. Як в усіх регіонах «свєрхдєржави». А фантазії, що в Бердянську росіяни платитимуть 16000-18000 з реальністю ніяк не пов’язані.
  3. З врахуванням курсу валют, інфляції та індексації цін на продукти, техніку та інші товари – це просто та ж українська пенсія. Росіяни просто виконували свої мінімальні зобов’язання перед окупованою територією.

Просто коли варвари на кілька місяців залишали людей ні з чим, а потім віддали борг за раз – то створювалася ілюзія достатку. Порядні та розумні люди розуміли цей фарс, а «совки» втрачали землю під ногами і починали цілувати плакати «росія - навсєгда». Хоча по факту: їх купили їхніми ж грошима. І дехто просто втратив обличчя, а деякі ще й отримають неприємності від українського правосуддя.

І спільний висновок для всіх: 2023-ій був піковим для окупантів в Бердянську. Далі все покотиться вниз: демографія погіршуватиметься, курорт помиратиме, доходи людей падатимуть. Укріплюватимуться доноси, підозри, право сильного та комендантська година. Тобто «рускій мір» у його клаcичному вигляді.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 17 травень, п'ятниця 2024
вчора, 16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок