Підключення газу в місті планується з 20-го квітня

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.04.2021 · 19:46 · переглядів - 10242

12-го квітня о 7:00 в Бердянську буде відключено газопостачання. Завершити ремонтні роботи фахівці газового господарства планують до 19-го числа, а вже з 20-го розпочати процес підключення абонентів.


В міському палаці культури ім. Т.Г. Шевченка відбулось громадське обговорення відключення і подальшого відновлення газопостачання абонентам міста. Керівник Бердянського газового господарства Павло Іотов наголосив, що ремонтні роботи планується завершити до 19-го квітня. В планах фахівців газового господарства з 20-го числа розпочати поетапне підключення міста.

  • 20-го квітня – Військове містечко, Нагірна частина, Колонія;
  • 22-24 квітня – Центральна частина, 8 березня, Слобідка
  • З 25-го квітня – Азмол, Ліски, Скловолокно, АКЗ та ін.

В ході обговорення даного питання, яке тривало більше двох годин, представники громадськості та депутати декілька разів підкреслювали необхідність перенесення планованих робіт Запоріжгазу із заміни засувок, через запроваджені карантинні обмеження. Зокрема, депутат Олександр Глувінський, активіст Володимир Звягільській та ін. вказали на пряму невідповідність діючим нормативно-правовим актам, ухваленого рішення комісії з ТЕБ та НС (на комісії ухвалено рішення заборонити Запоріжжяобленерго проводити ремонтні роботи та відключення абонентів на період дії карантину) та планами з відключення міста від газопостачання. Крім того, депутат Олег Бойко зазначив, що на офіційному сайті Запоріжгазу прописано, в який спосіб буде проводитись відновлення подачі газу.

скрин

У зв’язку з цим у депутатів та присутніх на зустрічі голів ОСББ виникло питання, чи не будуть висуватись додаткові вимоги з боку монополіста для відновлення газопостачання. На це міський голова Валерій Баранов заявив, що він досяг домовленостей з керівництвом облгазу – жодних додаткових умов, окрім питань безпеки, монополіст, для відновлення подачі газу, абонентам не висуватиме. Його слова підтвердив і керівник Бердянського газового господарства Павло Іотов.

Щодо планових робіт в період дії карантину, мер заявив, що ці роботи все одно мають бути виконані, тому переносити в черговий раз ці роботи немає сенсу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок