Поблизу ромашок – МАФи. Мер наполягає: «Так вирішили депутати»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.06.2021 · 12:17 · переглядів - 2876

Історія з сезонною торгівлею сувенірною продукцією на Азовському проспекті завершилась встановленням 5-ти МАФів. Міський голова Валерій Баранов від теми дистанціювався, переклавши відповідальність на депутатів.

Поблизу ромашок – МАФи. Мер наполягає: «Так вирішили депутати»

Впродовж всієї весни в мерії точились баталії з приводу видачі паспортів прив’язок для встановлення тимчасових споруд поблизу «Ромашок» для сезонної торгівлі сувенірами. Дозволи отримали люди з оточення міського голови. Тоді аргументувалось, що ці бізнесмени вкладали кошти у встановлення конструкцій, тому саме вони і отримали документи на ведення сезонної торгівлі.

З початком сезону біля «Ромашок» розташувались 5 тимчасових споруд. Самі конструкції для ведення підприємницької діяльності не використовуються. На запитання редакції з даного приводу, міський голова Валерій Баранов зазначив, що таке рішення ухвалили депутати, які виступили проти експлуатації конструкцій «Ромашок», тому ці території були виставлені на аукціон і їх реалізували в рамках ярмарку.

Самі паспорти прив’язки, за словами міського голови, було анульовано. Всього ж від проведення ярмарку до міського бюджету вже надійшло понад 500 тисяч гривень.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок