Пропагандисти в Бердянську одночасно розганяють антисемітські настрої і вшановують жертв Холокосту

Бердянськ 24
16.04.2024 · 11:24 · переглядів - 1055

Окупанти в Бердянську організовують студентів на покладання квітів під пам`ятник євреям, знищеним в 1941-1943 роках, і при цьому наповнюють пабліки антиізраїльским контентом

Пропагандисти в Бердянську одночасно розганяють антисемітські настрої і вшановують жертв Холокосту
Росіяни наповнюють свої канали атмосферою ненависті до українців і євреїв. І при цьому проводять показові заходи, де вшановують пам`ять жертв Холокосту. Зрозуміти логіку сучасних окупантів дуже складно. Колаж: "Бердянськ 24"

Студенти квазі-університету "АГПУ" вшанували пам`ять бранців фашистських концтаборів в роки Другої Світової війни. Зробили це на меморіалі жертвам фашизму 1941-43 років, розташованому біля 5-го корпусу БДПУ.

Нацисти під час володарювання в Бердянську знищили тисячі містян і особливий акцент робили саме на євреях. Особлива історія – це масова страта в Мерліковій балці.

Пам`ятний знак в 2002 році встановили члени єврейського товариства "Хесед Дебора". І саме представники цієї національності здебільшого доглядали за комплексом і кілька разів на рік проводили там свої заходи.

Вчорашнє покладання квітів можна було б вважати хоч невеликим проявом людяності з боку нинішніх окупантів – росіян. Але при цьому місцеві z-пабліки забиваються новинами, де бойові дії на Близькому Сході подаються в антиізраїльскому контексті, а в коментарях під відповідними новинами модератори залишають виключно антисемітські повідомлення.

Як синхронізуються в головах пропагандистів подібні пам`ятні акції і виправдання нападів на Ізраїль то ж таки Ірану? Надскладне для усвідомлення цивілізованої людини питання.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок