рогозін займатиметься вирішенням проблеми водопостачання Бердянська?

Бердянськ 24
08.12.2023 · 10:14 · переглядів - 1721

Екс-керівник роскосмосу, а нині "сенатор" від окупованої частини Запорізької області дмитро рогозін відвідав Бердянськ і пообіцяв зайнятись вирішенням проблеми водопостачання міста

рогозін займатиметься вирішенням проблеми водопостачання Бердянська?
дмитро рогозін у виробничих приміщеннях "Бердянськводоканалу" (фото з z-пабліків)

Злочини росіян на окупованій території Півдня України поставили весь регіон на межі екологічної катастрофи. Водопостачання з Каховського водосховища припинено і в умовах окупації відновити греблю немає жодних шансів.

Невідомий рівень води в Бердівському водосховищі, з якого налагоджено водопостачання всьому місту. Який рівень води в артезіанських свердловинах? Ці питання для нас залишаються невідомими, однак окупанти, схоже, починають розуміти, в якій ситуації опинилось місто після підриву Каховської греблі.

Приїзд цілого "сенатора" і його "стурбованість" проблемами водопостачання - чергове свідчення критичності ситуації. І поки росіяни зображують намагання знайти варіанти вирішення проблеми, бердянці продовжують скаржитись на незадовільну якість води із централізованої системи і черговий стрибок вартості питної води.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 20 травень, понеділок 2024
вчора, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок