Роспропаганда застерігає дітей захопленої Бердянщини від вбивств (!) полярних ведмедів

Бердянськ 24
29.02.2024 · 10:29 · переглядів - 1492

Так, ви все правильно прочитали. У захопленому селі Верхній Токмак Бердянського району для дітей провели тематичний захід, де натурально наголошували на недопустимості знищення білих ведмедів

Роспропаганда застерігає дітей захопленої Бердянщини від вбивств (!) полярних ведмедів
У роспропаганди закінчуються теми? Більш "актуальну" історію в країні, куди вони прийшли вбивати людей, вигадати важко. Фото: соцмережі

Вдруге за місяць z-актив Верхнього Токмаку відзначається непритаманною для нашого регіону тематикою заходу. Нагадаємо, на початку лютого в сільській бібліотеці дітям розповідали про православних юродивих.

А вже 27-го лютого, увагу дітей в окупації акцентували на забороні вбивств білих ведмедів.

Глобальні проблеми людства, загроза зникнення окремих видів тварин, безумовно стосуються кожного мешканця планети. Проте в умовах окупації, для дітей Верхнього Токмаку, напевно, є більш близькі потреби та історії. Бо непросто уявити ситуацію, коли мешканці Бердянського району виходять на полювання на білого ведмедя.

В принципі, для росіян ця історія цілком може вкластися в перелік причин загарбницької війни проти України. Українці нацисти, сатаністи і ще й вбивають наших білих ведмедів. Хіба це не логічно? – відзначає дописувач "Бердянськ 24".

На росії білий ведмідь постійно мешкає в Арктиці, на просторі від Землі Франца-Йосипа і Нової Землі до Чукотки. При цьому самі росіяни не відзначаються гуманним ставленням до полярної тварини.

І якщо полювання найбільш очевидний та поширений спосіб знищення тварин у світі, росіяни відзначились мілітаристською дикістю по відношенню навіть до білого медведя. В 2019-му році, в російській Арктиці зафіксували тварину з написом Т-34 на спині. Вчені припускали, що тварину мали спеціально приспати, щоб зробити надпис чорною фарбою.

Може про захист білих ведмедів краще розповідати російським дітям? Джерело: соцмережі

Як бачимо, росіяни далеко не відрізняються гуманністю до тварин, що мешкають на російських теренах. Тож розповіді про заборону вбивства білих ведмедів, в першу чергу, необхідно робити для самих росіян.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 27 квітень, субота 2024
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок