Ще один бердянський педагог, який очолював при окупантах 21-у школу, підозрюється у колабораціонізмі

Бердянськ 24
19.12.2023 · 11:45 · переглядів - 1309

За даними «Бердянськ 24», мова йде про колишнього вчителя праці та очільника захопленої росіянами школи, а нині - "депутата" окупаційної міської ради Ігоря Картамишева.

Ще один бердянський педагог, який очолював при окупантах 21-у школу, підозрюється у колабораціонізмі
Джерело НП: Колишній вчитель праці сприйняв окупацію, як можливість для швидкого кар'єрного зростання

56-річний мешканець села Нововасилівка, який до початку повномасштабного вторгнення, був вчителем трудового навчання, підтримав окупацію регіону та завдяки цьому піднявся по кар’єрним сходинкам, - про це повідомляють в управлінні поліції Запорізької області.

Після окупації Бердянська та району педагог добровільно погодився на пропозицію представників окупаційної адміністрації та з червня 2022 року займав посаду директора у так званому «Государственном бюджетном общеобразовательном учреждении «Средняя общеобразовательная школа №21 г. Бердянск» Запорожской области». З вересня 2023 року після так званих "виборів" в тимчасово окупованому Бердянську обійняв посаду "депутата горсовєта".

Псевдодиректор на своїй посаді впроваджував у школі освітні стандарти країни-агресора.

Наразі під процесуальним керівництвом Бердянської окружної прокуратури зраднику слідчі заочно повідомили про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок