«Сітуация». В Бердянськ росіяни продовжують привозити фріків, які виправдовують їх злочини

Бердянськ 24
13.11.2023 · 14:52 · переглядів - 1842

Радіон Газманов, чувашські актори, Сергій Гармаш, балалаєчники, ложкарі, а тепер ще й якийсь московський гуру з проповідями, які викликають огиду. Часи, котрі просто необхідно пережити і вийти з них переможцями.

«Сітуация». В Бердянськ росіяни продовжують привозити фріків, які виправдовують їх злочини

Це вже певний інший рівень пропаганди, якою відзначився в нашому рідному місті гастролер на ім’я Бхакти Расаяна Сагара Свами. Дивний чоловік, який за декларованими поглядами повинен відстоювати світлі мирні цілі, під час виступу в Бердянську видав наступне.

Ми обсуждали, что в Мариуполе, также как, я уверен, и в Бердянске, и в любой другой точке материального мира у разных людей разные желания. И некоторые люди хотели, чтоб в Мариуполе, например, был чистый воздух, чтобы выбросы с предприятия не загрязняли атмосферу. Кто-то хотел, чтобы было чистое море.

Были разные желания. И это очень интересно, что произошла ситуация, которая выполнила разные желания разных людей, - заявив пропагандист з розмальованим обличчям.

Масові вбивства, геноцид, нищення цілих міст і селищ (в тому числі і Маріуполя) цей персонаж із посмішкою називає «сітуациєй». А все що сталося – лише виконання бажань людей, котрі тут проживали. І при цьому злочинець, котрий незаконно опинився на території України, претендує на статус духовного орієнтира.

Скільки ще подібного контингенту заїде в Бердянськ, поки ця паралельна реальність в нашому рідному місті перестане існувати? Хоча, здається, росіяни готові везти сюди кого завгодно, аби виправдати жахіття, які вони натворили.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок