ТС на набережній: «Нові паспорти не видавали і не будемо». Але 7 нових прив’язок вже є

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.04.2021 · 10:41 · переглядів - 3706

Міський голова в черговий раз заявив, що нових об’єктів на вул. Горького і проспекті Азовському влітку не було і не буде. Однак 7 документів вже видано.


На прес-конференції Валерій Баранов підкреслив, що міська влада не буде вживати заходів, щоб на вивільнене місце в центрі міста зайшов інший підприємець. Нічого нового на набережній не було і не буде, зазначив міський голова.

В розпорядженні редакції потрапили документи на 7 нових паспортів прив’язок, виданих 17-го і 19-го березня. Дані факти ми озвучили міському голові. Після роз’яснень головного архітектора міста Анастасії Малиновської Валерій Баранов підтвердив, що дані документи видавались. Однак стосуються вони конструкцій для торгівлі сувенірною продукцією, так званих «Ромашок».

скрин

На запитання, яким чином визначались суб’єкти господарювання, які отримали дозвільні документи, мер відзначив, що надали їх підприємцям, які на постійній основі працюють на цій ділянці і раніше вони за свій кошт зводили дані конструкції.

Валерій Баранов підкреслив, що позиція міської влади залишається незмінною – окрім сувенірної продукції у визначеному місці жодних нових конструкцій не буде.

Місцевим художникам та музикантам влада не заборонятиме виставляти свої картини та виступати в центрі міста.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок