У Бердянську окупанти не платять зарплатню комунальникам

Бердянськ 24
08.03.2023 · 19:02 · переглядів - 1982

В окупованому військами рф Бердянську працівники захоплених комунальних підприємств другий місяць не отримують заробітну платню від так званої «адміністрації» міста.

У Бердянську окупанти не платять зарплатню комунальникам

Про це Центру журналістських розслідувань повідомили місцеві мешканці.

Зокрема, без грошей з початку 2023 року залишаються співробітники «націоналізованого» Бердянського підприємства теплових мереж.

«На Тепломережі 2-й місяць росія-матушка не платить зарплату, частина слюсарів звільнилися і поїхали через Крим до Європи. На початку, в залежності від розряду слюсаря, обіцяли платити від 20 до 30 тисяч рублів, а у вересні всім працівникам роздали по 10 тисяч рублів», — анонімно повідомив мешканець Бердянська.

Аналогічна ситуація і на інших комунальних і промислових підприємствах Бердянська, які захопили росіяни, розповідають в місцевих чатах бердянці.

А от медичний персонал поліклініки Бердянська, ймовірно, більше не буде отримувати заробітну плату з держбюджету України, тому що директор Бердянського Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Пулькіна не подала необхідні документи до НСЗУ, повідомив телеграм-канал Бердянської міської ради «Бердянськ сьогодні».

"Медичний персонал поліклініки Бердянська ймовірно більше не буде отримувати заробітну плату від України.
Причина - директор Бердянського Центру первинної медико-санітарної допомоги Олена Пулькіна не подала необхідні документи до НСЗУ.

Наскільки нам відомо керівниця поліклінічної служби міста не контактує з представниками НСЗУ. А в восени навіть брала участь у окупаційному конкурсі «лідери відродження россії».

За свої дії Олена Юріївна буде відповідати після деокупації Бердянська, згідно з законодавством України. А от працівники поліклініки, нажаль, вже страждають через свого керівника. Яким чином у таких обставинах буде врегульоване питання трудових відносин працівників поліклініки, наприклад, нарахування стажу та інше, також наразі не відомо." - йдеться у повідомленні




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок