У Бердянську окупанти зібралися обкласти податками всіх, кто приймає курортників

По матеріалам Бердяньск сьогодні
19.04.2023 · 12:41 · переглядів - 3074

Минулий курортний сезон у Бердянську минув так, як і очікували – у повному занепаді; ніякого прибутку місцеві мешканці влітку не мали.

У Бердянську окупанти зібралися обкласти податками всіх, кто приймає курортників

В місті був хаос, переділ власності, націоналізація туристичних об’єктів. Одним словом, росія та занепад. А у цьому році окупанти вирішили піти далі у своїх намірах максимально ускладнити життя бердянців в їхньому рідному місті.

Окупаційна влада видала наступне оголошення:

«Владельцы средств размещения туристов должны заявить о своей деятельности. К тем, кто не подаст заявку в Министерство и не получит акт, будут применяться меры административного воздействия”. - Що мають на увазі окупанти, коли кажуть про «средства розмещения туристов», мова йде про всі види житла для відпочинку в Бердянську?

Згідно російського законодавства, «средствами размещения туристов являются любые объекты, которые предоставляют туристам эпизодически или регулярно места для ночевки». Тобто, мова йде про кожного, хто приймає в себе туристів та бере за це гроші.

Що стосується Бердянська, то мова йде майже про 40 відсотків від довоєнного населення міста, про всі курортні мікрорайони, про центр міста, про кожного, хто хоч раз має намір прийняти у себе відпочиваючого.

Бердянці пам’ятають минулий сезон 2022 року, коли окупанти змушували кожного власника бізнесу відкриватися, так би мовити, працювати, навіть при відсутності клієнтів. А головна мета цього – це сплата податків до окупаційного бюджету.

Цього року окупанти мають намір провести інвентаризацію кожної бердянської оселі, яка влітку приймає в себе відпочиваючих. Та створити цим самим реєстр потенційних платників податків. Найкращими помічниками в цьому стануть колишні голови комітетів мікрорайонів, які з перших днів окупації пішли на службу до окупанта. Саме за їхньою допомогою будуть виявлятися бердянці, які приймають туристів та ухиляються від сплати податків окупантам. Та саме до цих мешканців міста будуть вживатися, як обіцяють окупанти, «меры административного воздействия».

До речі, про майбутній «успішний» курортний сезон яскраво говорять цифри і бізнес. Сьогодні, судячи по рекламним сервісам "ОЛХ" та "Букінг", курортний бізнес в Бердянську фактично помер. Ні про яку здачу житла в оренду взагалі не може йти й мова.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок