У Бердянську приступили до монтажу ангіографа

По матеріалам БТМО
31.03.2021 · 14:43 · переглядів - 3804

В Бердянському територіальному медичному об'єднанні пройдено ще один (черговий) етап впровадження найсучасніших медичних технологій і послуг - до спеціально відремонтованих приміщень доправлено ангіограф. На черзі - монтаж, наладка, пуск, сертифікація...

У Бердянську приступили до монтажу ангіографа

Рік і три місяці минуло відтоді, коли до БТМО було доставлено ангіограф. І от нарешті довгоочікувана подія : після тривалих ремонтних робіт з опорядження приміщень майбутнього ангіографічного відділення, монтажу систем енергозабезпечення, вентиляції і клімат-контролю сучасне обладнання вартістю 23 млн. грн.- 15 великогабаритних контейнеерів і 4 піддони різноманітного приладдя - доправлено зі складу на місце монтажу.

Варто зазначити, що працівники БТМО, будівельники і спеціалісти ТОВ "Транском" чудово справилися з досить непростим завданням - перевезти і підняти на другий поверх кілька тон складного і тендітного обладнання. Довелося демонтувати вікно і розібрати частину зовнішньої стіни терапевтичного корпусу. Проте все було зроблено без зайвої метушні і за короткий час. Посприяла і погода - нудну мжичку змінило сонечко.

Егоров Дмитрий
- Наразі ми спостерігали просто історичну подію, один з найприємніших етапів - доправлення обладнання на місце, де його буде встановлено, - прокоментував директор БТМО Дмитро ЄГОРОВ. - Для цього довелося розібрати частину стіни. Дане приміщення було спеціально відремонтовано, зараз його готовність - 98%. Вартість робіт склала близько 5 мільонів гривень. Для завершення робіт на останній сесії депутати Бердянської міськради виділили 1,8 мл. грн. Сподіваємося, що монтаж і наладка не забаряться.

Наразі, представники обслуговуючої компанії розпочинають монтаж обладнання.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок