У окупаційної влади Бердянська фіксація на “ждунах”. Здається, у рашистів недобір по зрадниках

Бердянськ 24
31.05.2023 · 11:22 · переглядів - 10459

Бердянці в своїй переважній більшості не бажають молитися на путіна, не ностальгують за срср і не хочуть бачити варварів у рідному місті. Невдоволення бердянської орковлади та місцевих пропагандистів стає все більш помітним.

У окупаційної влади Бердянська фіксація на “ждунах”. Здається, у рашистів недобір по зрадниках

У рашистів з самого початку окупації Бердянська не вийшло перетягнути на свій бік хоч більш-менш помітних і авторитетних особистостей. Кілька ватних депутатів, певна кількість вчителів з низькою соціальною відповідальністю, культурних діячів з сумнівним рівнем культури, так званих журналістів, спортсменів та громадських активістів, які виринали із забуття лише під вибори... Очікувано з них навряд чи хтось став розчаруванням. Більшість просто підтвердила, якщо бути максимально коректним, низький рівень авторитету.

І призначення розумово обмеженого Сауленка на роль мера окупованого міста виглядала цілком логічним кроком від рашистів. Всі його публічні виступи і вислови не викликають думок, що це очільник 100-тисячника. Вони, скоріше, підштовхують до висновку, що людина лише пару тижнів тому навчилася ложку тримати і тільки підійшла до вивчення алфавіту. І саме це — обличчя “руського міра” в Бердянську. Ну таке собі, обличчя...

Так, проукраїнські пабліки постійно підсвічують діяльність колаборантів, зрадників. Але є відчуття, що відсоток тих, хто за покликом душі вирішив бути покидьком, дуже незначний.

Своєрідно це останнім часом почали підтверджувати і самі окупанти. Від Балицького до адмінів орко-пабліків та їх коментаторів — всі почали зловживати поняттям “ждуни”. Звичайно в неприємному сенсі для окупантів і в позитивному для притомних людей.

І це дуже показова реакція на темпи колабораціонізму.

Відчувають болотні, що їх збочені ідеї притомним людям в загальній масі не заходять. Що паспорт з куркою-мутантом — зараз самий нікчемний документ на планеті, і його саме добровільне отримання просто діагностує відставання в розвитку або марні намагання їх власників повернути «савєцкую моладасть».

Інформаційне поле зараз значно викривлене. Але і тим, хто залишається в окупації, і бердянцям на вільній територій потрібно розуміти: світлих, порядних земляків набагато більше, ніж зрадників. І це є найголовнішим фактором майбутнього звільнення.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок