В Бердянську інколи пробивається вільний інтернет-зв'язок, кажуть також про мобільний. Але спеціалісти радять не відключати VPN

Бердянськ 24
20.10.2023 · 15:06 · переглядів - 2915

Цілком ймовірно, що окупанти іноді навмисно послаблюють обмеження, щоб активізувати «прослушку». Тому з VPN-сервісами хоч і не так зручно, але буде спокійніше.

В Бердянську інколи пробивається вільний інтернет-зв'язок, кажуть також про мобільний. Але спеціалісти радять не відключати VPN

Ми слідкуємо за коментарями, дописами в мережі і періодично помічаємо, як бердянці радіють можливості користуватися улюбленими ресурсами та додатками без VPN. Подекуди зустрічаємо реакції і про те, що на окупованих територіях пробивається зв'язок українських мобільних операторів.

Вчора, 19 жовтня, також бердянці відзначали, що можуть вільно користуватися youtube i Megogo.

Не є сильними спеціалістами в сфері віртуальної безпеки, але ось спеціалісти наполягають, що такі явища можуть бути ознаками операцій окупаційних військ.

Обладнання росіян цілком здатне відстежувати інформацію, яку передає чи отримує конкретний абонент. З увімкненим VPN-сервісом захист куди більш надійний. Тому бердянцям краще не ризикувати. Які б емоції не викликав цивілізований Інтернет.

Раніше ми також зазначали, що в Бердянську помітили три машини для прослуховування в різних районах міста.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок