В Софіївці Бердянського району "швидка" вже тиждень не виїздить на виклики

Бердянськ 24
13.03.2024 · 14:37 · переглядів - 1511

Окупанти просто перестали фінансувати станцію. Люди вимагають відновлення роботи "швидкої", але марно

В Софіївці Бердянського району "швидка" вже тиждень не виїздить на виклики
В окуповані регіони України росіяни повернули старі "буханки". Вони виглядають як символ медичних реформ загарбників. Фото: соцмережі

На початку року "Бердянськ 24" вже писав про те, що колектив медзакладу в Софіївці (колишня Коларівка – ред.) повідомили про майбутнє розформування.

Тоді місцеві мешканці і жителі навколишніх селищ, які обслуговувала станція, почали висловлювати невдоволення, збирали підписи під колективними зверненнями.

Знаю, що керівництво "районного відділу охорони здоров`я" обіцяло зважити на думку людей. Я так розумію, що "подумали". За результатами роздумів, станцію в Софіївці просто перестали фінансувати, колектив лишили без грошей. Вже тиждень дзвінки в "швидку" не мають зворотної реакції. На виклики ніхто не приїздить, - розповідає підписник "Бердянськ 24".

Зазначаємо, що раніше окупанти визнавали проблему з кадрами в Бердянську та районі. Обіцяли прибрати дефіцит за рахунок мільйонних підйомних для медиків з росії, які мали б заїхати в Україну. Але на ділі справи погіршуються, брак кадрів відчувається все гостріше, медзаклади скорочують або, як у випадку із софіївською "швидкою", зачиняють.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок