Визвольні обстріли в Бердянську. Тренд останніх днів та найближчого часу

Бердянськ 24
28.05.2023 · 19:58 · переглядів - 8062

Курортний сезон в нашому місті для окупантів завершився. Ракети, що здатні поцілити в монету з відстані в сотні кілометрів, дістануть кожного, хто досі живе хворобливими ілюзіями про “расія навсєгда”.

Визвольні обстріли в Бердянську. Тренд останніх днів та найближчого часу

Бердянськ вже не тил для болотної армії. Це потрібно усвідомити

Географія та вже колишня обмеженість ЗСУ в далекобійних "іграшках" зробили наше місто однією з найпотужніших тилових баз рашистів. Це серйозно ментально давило на свідомих бердянців. І тих, хто лишився в місті, і хто виїхав з тимчасово окупованої території.

Тиждень, що минає, цю історію вже анулював. Географія, звісно, не змінилася, а от арсенал ЗСУ — кардинально. І не треба бути експертом, щоб усвідомити: зараз саме це скупчення живого і металевого Z-мотлоху є найсолодшою метою українських бійців. Отож, сьогоднішня-вчорашня-позавчорашня “бавовна” — це тільки початок. Летітиме все в промислових масштабах. Причому туди, куди треба. І нормальним людям краще цих місць уникати.

А ось загарбники і колаборанти “навсєгда” тут мають шанс лишитись виключно, якщо просто зараз не попрямують в напрямку Уралу. “Storm Shadow” і шеврони в синьо-жовтих кольорах просто не дають інших варіантів.

Відштовхувати цю реальність можуть або самі упороті росіяни, або колаборанти, які не хочуть визнавати, що їх віра в “другу армію” не виправдовується.

І це не дивно. Контингент, який публічно і офіційно в Бердянську перейшов на бік окупантів викликає цікавість хіба в лікарів, що спеціалізуються на складних випадках затримок розумового розвитку.

Ось лише уявіть себе хоча б на трихвилинній бесіді з умовним Сауленко. Жах, правда? І такі вони загалом усі.

летить

На фото судячи зі всього марна спроба "анало говнєтної" зброї перехопити натиск "Штормів" 

Високий ризик провокацій з боку росіян

Велике скупчення людей в Бердянську вкупі з активністю ЗСУ просто підмивають окупантів розстріляти людне місце і звалити все на Україну. Тому, повторюємо, найближчими днями нормальним громадянам краще таких локацій уникати. Рашистів і фанатів триколору це не стосується. Вони можуть гуляти, де їм заманеться.

Поки всі вони не зникнуть з Бердянська, “шторми” і інші новітні цікавинки будуть їх старанно поливати. І цей тайм краще притомним бердянцям провести в максимально безпечних місцях.

Стосовно колаборантів, які ще сподіваються, що в них вийде якось пропустити етап з покаранням, то радимо до перегляду свіже інтерв’ю Дмитра Комарова з головою СБУ Василем Малюком. І це лише про роботу, яку ведуть і планують спецслужби. А буде ще й реакція самих бердянців, які пережили окупацію, повернуться з фронту та просто з нині неокупованих територій.

Отож, думай-те!




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок