Волонтери презентували телеграм-бот для анонімної психологічної допомоги

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.08.2021 · 09:58 · переглядів - 2721

Проект "Your psychologist"  реалізується  громадською організацією “СВОІ” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Волонтери презентували телеграм-бот для анонімної психологічної допомоги

Метою проекту – є створення чат-боту для надання анонімної психологічної підтримки людям, що відчули на собі наслідки пандемії; розв'язання питань стосовно “соціалізації” таких людей; подолання страхів та внутрішніх бар’єрів, що виникли внаслідок пандемії; допомогти у «приборкані» тривожності, панічних атак, вигорання, «сісти за стіл переговорів» задля примирення з рідними та близькими.

Для того, щоб долучитись до телеграм-боту необхідно пройти анонімне опитування → приєднатися до бота → вибрати потрібну тему, із запропонованих системою → відповісти на пару уточнювальних запитань → отримати потрібну інформаційну підтримку/консультування у психолога.

Безпосередні психологічні консультації надаватимуть викладачі і студенти кафедри психолого-педагогічної освіти. В разі необхідності, юридичну консультацію зможуть надати фахівці Бердянського центру безоплатної правової допомоги.

Чат-бот «Your psychologist» буде об’єднувати в собі корисні статті, чіткі інструкції дій у конкретних ситуаціях, екстрені контакти, куди можна звернутись у будь-який час та під'єднати анонімний чат з психологом.

Станом на сьогодні чат-бот перебуває на завершальній стадії розробки. Планується, що до кінця серпня його вже буде запущено. Приєднатись до телеграм-боту можна буде за посиланням https://t.me/yourpsychologist_brd




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок