Всьо нє так. Бердянський пенсіонер, який ждав росію, на 13 (!) сторінках доніс путіну на Сауленка&Сo

Бердянськ 24
10.07.2023 · 11:14 · переглядів - 128565

Реальність не виправдала очікувань діда від «рускава міра» в Бердянську, і він вирішив вдатися до наскільки поширеної, настільки ж тупої радянсько-рашистської практики – скаржитися царю. За час окупації міста зраднику не сподобалося геть нічого з того, що впровадили в місті «асвабадітєлі», але він все одно дуже любить майбутнього клієнта Гааги.

Всьо нє так. Бердянський пенсіонер, який ждав росію, на 13 (!) сторінках доніс путіну на Сауленка&Сo

У кого є трохи вільного часу – може оцінити чималеньку працю пенсіонера. ЖКГ, транспорт, соціалка, «патріотичне» виховання, доходи, ціни, пенсії, медицина, молодіжна політика і майже всі інші сфери життя при росії в Бердянську, - все робиться неправильно і в цьому пряма провина назначеного керівництва міста.

Непрофесіоналізм, корупція, кумівство, зрада… Коротше – ми нє за ето боролісь!

Треба пережити пару абзаців на початку і в кінці документу, де старий епістолярно задовольняє свого однолітка з Кремля. Але решта тексту – просто мед у вуха. Одразу вимальовується психологічний портрет класичного, невдоволеного життям совкового зрадника.

Ну і шикарна відповідь зверху в стилі: ми вас почули, що зможемо – зробимо, не зможемо – не зробимо…

Персональні дані і адресу пенсіонера-колаборанта ми замазали. Все ж файл анонімний, 100-відсотково з’ясувати достовірність документа із зрозумілих причин ми не можемо. Хоча майже впевнені в коректності історії.

71-річний пенсіонер з паспортом рф, який тривалий час проживав в Бердянську в мікрорайоні «Восьме березня», і очікував на прихід «своїх».

Читайте доклад у форматы ПДФ, відкриється в новому вікні.

 

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос

донос




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок