Як молодь Бердянська бачить майбутнє України

По матеріалам Антикафе
01.11.2021 · 08:13 · переглядів - 3079

Про це говорили учасники тренінгів для молоді, які проходили в Бердянську у вересні та жовтні.

Як молодь Бердянська бачить майбутнє України

Тренінги організувала «Агенція креативних ініціатив «Більше» в Першому Антикафе Бердянська «Час Є!». Всього за два місяці відбулось 15 подій для молоді 18-29 років. Але участь могли взяти і всі бажаючі. Загалом в тренінгах взяло участь більше 100 людей.

Теми, які ми розкривали на наших тренінгах, були різні, і базувались на запиті молоді. Багато говорили про позитивне сприйняття себе і вчились знаходити позитив в кожній ситуації та цінувати свою унікальність. Розвивали підприємницьке мислення через навичку бачити цінність у власних вміннях, а для закріплення грали у «Фінансовий потік». Прокачували комунікаційні навички, презентуючи себе чи свій проект, вчились виступати перед публікою або презентувати свій твір та готуватись до публічних виступів. Навчались працювати в команді та знаходили в собі лідерські якості.

Через ігри, вправи, обговорення та спільну роботу учасники/учасниці отримували навички необхідні для життя в сучасному суспільстві.

Через введення карантинних обмежень нам довелось переносити частину заходів в онлайн формат і повністю змінювати їх програму. Але завдяки цьому ми всі отримали нові цікаві навички проведення ігор в он-лайні.

В процесі реалізації нам допомагали партнери з Молодіжної ради, відділу молоді та спорту виконкому, громадської організації «Переселенці та громади разом» та ТатоХаб, за що ми їм дуже вдячні, - розповіла проектна менеджерка організації «Більше», Алла Мельничук.

Під час прес-конференції стало відомо, що окрім тренінгів, молодь міста приймала участь у створенні арт-об’єктів, які стануть частиною всеукраїнської виставки присвяченої «Постконфліктному баченню молоддю майбутнього України» у Києві в 2022 році.

Реалізація проекту стала можлива за підтримки Державного департаменту США та IREX. Вміст є виключною відповідальністю ГО «Агенція креативних ініціатив «Більше» і не обов'язково відображає погляди Державного департаменту США та / або IREX

Марія Кушнір




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок