"Якщо ми зараз не завершимо цю справу, то залишимо її своїм дітям". "Пєхан" та "Маджарік" з бригади "Лють"

Бердянськ 24
01.03.2024 · 16:35 · переглядів - 3121

Бердянці б'ються в лавах об'єднаної штурмової бригади Національної поліції

"Якщо ми зараз не завершимо цю справу, то залишимо її своїм дітям". "Пєхан" та "Маджарік" з бригади "Лють"

Медійники МВС України випустили мотиваційне відео, героями якого виступили наші земляки Олександр "Пєхан" Печніков та Андрій "Маджарік" Маджаров.

Маю надію, що бригада "Лють" все ж таки виплесне свою лють, яку ми накопичували з 2014 року, на цих загарбників, відіб`є частину територій. Я розумію об'єктивно, що всю територію "Лють" не потягне, проте на своєму напрямку впевнений, що ми принесемо результат державі. Покажемо, що неможна лютити українців. Бо потім збираються такі бригади і дають по шапці негідникам, які прийшли с загарбницькою війною на нашу землю, - каже "Маджарік"

"Лють" сформована з полків спецпризначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйону патрульної поліції особливого призначення «Луганськ-1». Бійці «Люті» - мужні поліцейські, які виконували та виконують бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках.

Якщо ми зараз не завершимо цю справу з "москалями", то залишимо її своїм дітям. Це не має так бути. Тому я тут навіть після поранення, тяжкої реабілітації. Я в строю", - резюмував "Пєхан".




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок