«Ждуни», автівки на UA-номерах, бардак на фоні путіна, – ще один зальотний Z-воєнкор засумнівався, що Бердянськ став російський

Бердянськ 24
18.12.2023 · 23:14 · переглядів - 2981

Його намагався переконати в зворотному місцевий «журналіст» Стас Смаковський. Але вийшло так собі.

«Ждуни», автівки на UA-номерах, бардак на фоні путіна, – ще один зальотний Z-воєнкор засумнівався, що Бердянськ став російський
скріншот з пабліка-мільйонника де було розміщено анонс статті

Авто на українських номерах зіпсували настрій пропагандисту

"Brd24" знайшли в мережі як блогер канала з мільйонною аудиторії поділився враженнями після відвідування Бердянська, які одразу ж перепостили чисельні ресурси країни-агресора.

За його думкою, Бердянськ – місто з великою концентрацією проукраїнських людей, які чекають визволення. Особливо вражає кількість автомобілів з українськими номерами. Звичайно, формат висловлень про українців обурює, але сенс цитат зрозумілий. І він не надто приємний для окупантів.

скрін з дзену

скріншот фрагменту з повної статті на Яндекс Дзене 

 

Місцевий зрадник спробував заспокоїти. Не вийшло…

Ескорт-послуги статусному пропагандисту надавав саме керівник окупантської телерадіокомпанії Стас Смаковський. Він намагався довести, що проукраїнського населення в місті залишилося не більше 10%. Але, гадаємо, що якби співрозмовник повірив, то в його тексті не опинилася б наступна думка.

скрін с дзену

дослівна цитата зі статті на Яндекс Дзене

 

Колаборанти замість наведення ладу після шторму вирішили додати плакатів з путіним

Перед візитером виконали обов’язкову, обкатану безліч разів програму із розповідями про бердянських неонацистів, страшних «Азовців» і «ісконно рускій город». Але враження на «ревізора» врешті-решт справило інше. У нього сталося передозування путіним на фоні вкрай занедбаного міста.

борди з путіним в Бердянську

Борд з зображенням путіна в Бердянську розташований на перехресті Західного проспекту та Мелітопольського шосе

 

Спустившись вниз, мы увидели последствия стихии. В прибрежных уютных двориĸах следы морсĸого песĸа, на песчаном пляже ошмётĸи водорослей. Шторм повредил набережную, он был таĸой силы, что сдвинул гранитные плиты, а в одном месте набережную обвалил. Рельсы, протянутые вдоль побережья ĸ порту,  по ĸоторым ĸогда-то приезжали туристы из Мосĸвы отдохнуть и заодно вылечить зубы, засыпаны сĸорлупĸами раĸушеĸ.

Мы прогулялись по набережной. Беседĸа-обсерватория с золотой ĸрышей, неработающее ĸолесо обозрения и аттраĸционы, заĸрытые ĸафе – сейчас не сезон. Неуместно много плаĸатов с цитатами Путина – наверное, всё-таĸи, чиновниĸам стоило начать агитацию с ремонта городсĸих дорог, - зовсім мінорне завершення прогулянки.

 

Зазначимо, що такі враження z-воєнкорів вже складаються в певну традицію. Раніше пропагандист Сладков бідкався, що росіяни бердянцям стелять асфальт, а ті не хочуть вішати на автівки російські номери.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 травень, четвер 2024
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок