В Нагірній частині міста з'явиться ще одна амбулаторія

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.03.2018 · 07:50 · переглядів - 1520

У виконкомі планують повернути з оренди приміщення кафе "Конкорд", яке розміщується поблизу ЗОШ №3 і перебуває в комунальній власності, для розміщення в ньому амбулаторії.

В Нагірній частині міста з'явиться ще одна амбулаторія

Про це на засіданні депутатської комісії з питань реалізації державної регуляторної політики, підприємницької діяльності та управління комунальною власністю розповіла начальник управління комунальної власності Алла Тахтаджиєва-Поклад. Розміром приміщення становить всього 50 м.кв., однак цієї площі має бути достатньо, щоб розмістити в ньому амбулаторію, вважають чиновники. 

Нагадаємо, питання про необхідність відкриття амбулаторії в Нагірній частині міста неодноразово піднімали мешканці цього мікрорайону під час звітної зустрічі з Володимиром Чепурним. Бердянці, які мешкають в районі ЗОШ №5 і №3 нарікали, що їм важко добиратись до амбулаторії на бульварі Шевченко, тому вони закликали міського голову знайти варіант, щоб відкрити ще одну амбулаторію для обслуговування мешканців цього мікрорайону.

Проаналізувавши можливі варіанти приміщень, де можна було б розмістити амбулаторію і, яке перебувало б у комунальній власності, фахівці мерії дійшли висновку, що найбільш оптимальним варіантом для задоволення прохання бердянців, буде приміщення колишнього кафе "Конкорд".




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок