Зменшили на мільйон і затвердили Програму регулювання безпритульних тварин

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.05.2018 · 18:08 · переглядів - 1287

Тривалі баталії між захисниками тварин та міською владою, схоже, завершуються. В мерії внесли зміни до Програми регулювання безпритульних тварин в місті і одразу ж провели конкурс на визначення підрядної організації.

Зменшили на мільйон і затвердили Програму регулювання безпритульних тварин

На позачерговій сесії міської ради, яка відбулась сьогодні, депутати внесли зміни до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин. Загальний обсяг фінансування зменшили на один мільйон гривень. В кінцевому варіанті на відлов та перевезення 199 тисяч гривень, ізоляцію – 199 тисяч гривень та соціальну рекламу – 50 тисяч гривень.

На ці кошти має бути виловлена 931 собака. Утримуватись в ізоляції – 181 особина.

Володимир Чепурний запевнив, що мільйон, який перерозподілили на іншу програму залишатиметься номінально зарезервованим за регулюванням безпритульних тварин. Після освоєння виділених сьогодні коштів, депутати доповнять дану програму додатковим фінансуванням.

Після сесії відбулось засідання конкурсної комісії із закупівель. Документи на два лоти з відлову та утриманню в ізоляції надійшли лише від Бердянської служби захисту тварин. Так, організація готова відловлювати та перевозити дорослих собак – за 300 гривень, цуценят – 180 гривень. Вакцинація – 400 гривень доросла тварина, 518 – цуценя. Стерилізація – 550 гривень (самець), 750 (самка). 14,5 грн.– утримання однієї тварини на добу. Документи з пропозиціями віддали на вивчення розпорядника бюджетних коштів.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок