«Потрібно просто займатись цим питанням…» - Р. Молодецький про берегозахисну смугу Бердянська

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2018 · 13:33 · переглядів - 2004

Голова Бердянської районної державної адміністрації Роман Молодецький завітав на спільне засідання депутатських комісій, які передують позачерговій сесії міськради, де, відповідаючи на запитання депутата Тетяни Смолянінової, порадив займатись питанням затвердження берегозахисної смуги.


Раніше Роман Молодецький повідомляв, що у сусіднього з Бердянськом с. Азовське затверджено берегозахисну смугу. На цьому тлі заяви цілого ряду депутатів «корпорації» і міської влади про те, що Бердянськ є першопрохідцем в  Україні по затвердженню такого документу, тепер виглядають як чергова маніпуляція.

На спільному засіданні депутатських комісій Тетяна Смолянінова поцікавилась у Романа Молодецького в чому секрет успіху затвердження документу. Відзначимо, що голова Бердянської райдержадміністрації достатньо гостро і з певними проявами критики на адресу місцевих чиновників відповів на це запитання.

Молодецкий Роман

Потрібно просто займатись цим питанням, потрібно вирішувати ці питання в Києві, погоджувати ваш проект… Нічого неможливого немає. Тут просто особистісний фактор… Можливо й інші моменти, які я зараз не буду озвучувати, - відповів Роман Молодецький.

Показово, що присутній в залі голова комісії з питань земельних відносин та архітектури Володимир Безверхий, жодним чином не відреагував на повчальний виступ Романа Молодецького.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок