Розглянуто три проекти регуляторних актів

Бердянськ 24
25.05.2010 · 19:26 · переглядів - 960

25 травня відбулось чергове засідання робочої групи з дотримання у місті Бердянськ принципів державної регуляторної політики, на якому були розглянуті проекти трьох регуляторних актів.

Розглянуто три проекти регуляторних актів

Першим на розгляд членів комісії було винесено питання „Про внесення змін до рішення сесії Бердянської міської ради від 28.02.2006 р. №5 „Про затвердження Концепції виставково-ярмаркової діяльності в місті Бердянськ”. Основними цілями прийняття даного рішення є: регламентувати порядок організації виставково-ярмаркових заходів на території м. Бердянськ, в тому числі у приміщеннях комунальної власності, посилити вплив виставково-ярмаркової діяльності на розвиток торгово-виробничої інфраструктури міста, підвищити конкурентоспроможність продукції місцевого виробництва та розширити ринки її збуту, налагодити нові господарські зв’язки, залучити інвестиції та розвивати економіку міста в цілому.

Проект регуляторного акту „Про внесення змін до рішення сесії Бердянської міської ради від 28.02.2006 р. №5 „Про затвердження Концепції виставково-ярмаркової діяльності в місті Бердянськ” члени комісії будуть рекомендувати депутатам розглянути на черговій сесії міської ради.

Найбільшу увагу члени засідання робочої групи з дотримання у місті Бердянськ принципів державної регуляторної політики приділили проекту регуляторного акту „Про затвердження „Правил забудови міста Бердянськ”. Після тривалих обговорень даний проект залишили на доопрацювання.

Проект регуляторного акту „Про погодження тарифів на послуги ринку ФО-П Камай Н.П.” за рішенням комісії буде винесено на чергове засідання виконавчого комітету. Прийняття даного регуляторного акту спрямовано на встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги ринку автозапчастин по вул.. Дзержинського ФО-П Камай Н.П. та забезпечення надання якісних та в повному обсязі послуг населенню та суб’єктам господарювання.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок