Мітинг у Бердянську проти знищення української мови

Бердянськ 24
06.07.2012 · 12:42 · переглядів - 2139

Бердянська міська організація Всеукраїнського Об’єднання «Свобода» взяла участь у мітингу проти знищення української мови – мови титульної нації,яка дала назву нашій державі.

Мітинг у Бердянську проти знищення української мови

Мітинг відбувся перед входом у бердянський міськвиконком. Події,які відбуваються у серці України Києві не можуть залишати у спокої будь – яку мислячу людину,бо на наших очах зник парламентаризм – рішення у Верховній (з)Раді ухвалюються з порушенням будь - якої процедури,в обхід будь – яких норм регламенту,права,здорового глузду. Голова Бердянської міської «Свободи» Зореслав Кумпан у своєму слові сказав про те,що наближається соціальна та національна революція. За один день,4 липня ,відбувся,за словами Олега Тягнибока на «Українській правді», український хітрік:Литвин подав у відставку,Янукович скасував конференцію,опозиція біля Українського Дому відбила всі атаки «Беркуту».Взагалі, міліція на службі двічі засудженого зека – це оригінально. І з якою ж совістю міліція виконує накази?Як після цього вони пояснюють людям,що правопорушення-це погано,якщо на чолі держави стоїть людина з такою колоритною біографією?

Мітигувальники були одностайні-проти нищення державної мови. Мова-одна із святинь,яку треба охороняти, а не махлювати нею задля задоволення власних амбіцій.

протест




Останні новини Бердянська
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок