Бердянській виправній колонії № 77 відзначили день фізкультури і спорту

Бердянськ 24
12.09.2012 · 13:01 · переглядів - 2033

Змагання з 4 видів спорту в цей день захопили як спортсменів колонії з числа засуджених, так і їх численних вболювальників і прихильників.

Бердянській виправній колонії № 77 відзначили день фізкультури і спорту

день физкультурникаЗгідно з Указом Президента України «Про день фізкультури і спорту» від 29 червня 1994 року № 340/94 у Бердянській виправній колонії 8 вересня відбулося справжнє спортивне свято. Змагання з 4 видів спорту в цей день захопили як спортсменів колонії з числа засуджених, так і їх численних вболювальників і прихильників.

А починалося свято на службовій нараді в Бердянській виправній колонії (№ 77). До речі, жодна нарада не обходиться без нагадування новим начальником установи майором внутрішньої служби Вороніним М.В. своїм підлеглим двох наступних тез:

- Уся діяльність виправної колонії підкорена головній меті – повернення суспільству здорових, працездатних та законослухняних громадян;

- Утворення в Україні Державної пенітенціарної служби є переорієнтація процесу виконання кримінальних покарань з урахуванням законності, гуманізму та справедливості.

Свідченням подібних переконань досвідченого офіцера-пенітенціарія Вороніна М.В. є спортивне свято, про що йшлося на початку цього матеріалу.

Автор цих рядків констатує, що в Бердянському виправному закладі, виконуючи завдання новоствореної Державної пенітенціарної служби України щодо виправлення та ресоціалізації засуджених, повернення їх до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя в суспільстві, приділяють підвищену увагу фізкультурно-спортивному вихованню як важливого напрямку в реалізації виховного процесу серед засуджених.

8 вересня перед полем, яке обгороджено сіткою, влаштували трибуни. За словами заступника начальника установи із соціально-виховної та психологічної служби капітана внутрішньої служби Чувакова С.В., уболівати на трибунах дозволяється тільки за хорошу поведінку. Тобто тут така собі VIP-фанзона. У кого поведінка не така гарна – дивляться гру через паркан.

Спортивні баталії панували над полем з ранку до вечору. Якщо до обіду велася напружена футбольна боротьба, то з обіду й до вечері відбувалися не менш запеклі змагання з городошного спорту та бамбінтону. До викладеного додам, що в цей самий день кімнати виховної роботи всіх без винятку відділень соціально-виховної та психологічної служби були віддані прихильникам шахів та настольного тенісу.

А розпочиналося спортивне свято в Бердянській виправній колонії традиційно з загального шикування та Гімну України та вступної промови начальника установи майора внутрішньої служби Вороніна М.В.

- Адміністрація установи дуже відповідально ставиться до таких заходів, - розповідає Чуваков С.В. – Це культурно-масові заходи, до яких залучаємо людей, що намагаються вести себе позитивно, звільнитися достроково з установи і досягнути чогось у житті. Заняття спортом – одне з пріоритетних завдань у процесі ресоціалізації засуджених, а їх здоровий спосіб життя – наша політика.

Васильчук С.Д., офіцер зв’язків зі ЗМІ Бердянської виправної колонії № 77




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок