Звернення міського голови

Бердянськ 24
13.09.2012 · 11:23 · переглядів - 1074

Нам з вами випала честь відзначити знаменну дату – 185-річчя заснування нашого улюбленого Бердянська!

Звернення міського голови

Бакай

Шановні бердянці!

Ця дата – гарний привід підбити проміжні підсумки його життя, згадати і вшанувати пам’ять поколінь бердянців, які присвятили життя рідному місту, будували його, піднімали з руїн, створювали його славу, всіх, хто передав місто нам в його нинішньому вигляді.

Наше завдання – зберегти і примножити цей дар, передавши його нашим нащадкам. В ході святкування 185-річчя до нас завітають багато гостей, ми відкриємо кілька нових об’єктів, які, безсумнівно, принесуть користь бердянцям і прикрасять місто, відсвяткуємо закінчення курортного сезону, в який Бердянськ прийняв майже в два рази більше відпочиваючих, ніж торік.

Від імені міської ради та виконавчого комітету звертаюся до всіх патріотів Бердянська – жителів міста, керівників підприємств і організацій, підприємців. Наше спільне свято ми можемо організувати й провести тільки разом. Це можливість прикрасити свої будинки і об’єкти, прибрати прилеглу до них територію, прикрасити будівлі прапорами та ілюмінацією. Комунальні служби міста вже працюють у посиленому режимі, але наводити порядок може і повинен кожен бердянець.

185-річчя Бердянська – свято, яке об’єднує всіх нас. В наших силах провести його в чистому і красивому Бердянську.

Зі святом, шановні земляки!

Міський голова Бердянська Олексій Бакай




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок