ВО "Свобода" про нові призначення

Бердянськ 24
30.11.2012 · 17:54 · переглядів - 2230

Заява прес-служби Бердянської МО ВО «Свобода».

ВО "Свобода" про нові призначення

портфель29 листопада відбулася 30- та сесія міськради. Не будемо зупинятися на аналізі всіх рішень сесії, зосередимо увагу на кадрових призначеннях, які були прийняті на ній. Два кадрових призначення не можемо обійти увагою, вони варті того, щоб написати про них докладно.

Заступником міського голови було призначено депутата міськради від компартії, першого секретаря міського комітету КПУ Людмилу Шаповал. Звичайно, у призначенні немає нічого дивного, адже у Верховній (з)Раді регіонали та комуністи знаходяться у одній парламентсько - урядовій коаліції із безглуздою назвою «Стабільність та реформи». Назва коаліції складається з двох слів, які є протилежні за значенням та перекреслюють одне одне. А яку ще назву могли придумати ті, хто перебуває у одній партії з людиною, проФФесором, доктором економічних та юридичних наук, який не може написати кілька слів без купи помилок?

Та повернемося до Бердянська. Шаповал буде курувати гуманітарні питання. Як це буде відбуватися - побачимо, обіцяємо одне- інформувати бердянців про діяльність такої знакової постаті на посаді заступника мера. От тільки деякі питання виникають вже зараз, а саме:

-яка доля очікує раду національно - патріотичного виховання, яка створена для виховання серед молоді та школярів національно - свідомих громадян? Раду створено для вивчення невідомих сторінок історії, формування поваги до державних символів (прапора, славня, герба), святкування свят українського календаря. Так, завдяки цій раді у Бердянську у ЦДЮТ святкували 75 - річчя з дня створення УПА, аналогічні заходи проводилися й у Центрі професійно - технічної освіти;

-чи буде функціонувати рада голів релігійних конфесій при мері міста? Раду засновано ще у 2007 році з метою узгодження діяльності різних релігій та релігійних конфесій у Бердянську. Адже вождь світового пролетаріату Ул’янов - Ленін з цього приводу висловився однозначно- «релігія - опіум для народу»;

-чи будуть виконуватися укази Президента, зокрема про ліквідацію наслідків тоталітарного режиму (перейменування вулиць, демонтаж пам’ятників особам, які знищували українців)?

Питання, звичайно, риторичні. Варто лише нагадати бердянцям, що окрім Людмили Шаповал на святкуванні ВОСР («Вєлікой Октябрьской Социалістіческой Рєволюциі») з промовою біля дедушкі Леніна виступали мер міста Бакай та секретар міськради Бєзверхій.

Кілька слів про інше призначення. У комунального підприємства «Бердянська міська телекомпанія ТБ «Бердянськ» новий директор. Депутатський корпус достроково розірвав контракт із ставлеником Бакая Тетяною Кудіновою та призначив на цю посаду Вікторію Горбатко. Щоправда, голосування за Горбатко не пройшло на «ура», як це відбулося по Шаповал, по кандидатурі Горбатко у депутатів були питання. Та й затверджено її не на п’ять років, як хотів мер, а лише на два. Не аналізуватимемо професійні здібності Горбатко, бо Вікторія сама неодноразово наголошувала на тому,що вона професійний журналіст. А от про її тернистий політичний шлях треба згадати, він вартий уваги. Вікторія Володимирівна перебувала у багатьох партіх, а саме УРП(Українська Республіканська Партія), УРП «Собор», «Батьківщина», ПРП, НДП, а зараз доля занесла її до Партії Регіонів. Як політично активна людина не могла не брати участь у місцевих виборах 2010 року, висувалася до міськради від… компартії. Не пройшла. Як класифікувати таку політичну розмаїтість? Які причини такої блискавичної зміни поглядів? Відповідь очевидна, кожен читач може відповісти сам.

То що ж виходить,на 22-му році Незалежності «червоні» знову у керма? Судячи із рішень бердянської міськради, так.

Прес-служба Бердянської міської органіації ВО «Свобода».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок