Менеджер Пономарьова поставить бердянському порту дизелю на 2,7 мільйона

Бердянськ 24
15.04.2016 · 09:22 · переглядів - 1342

ДП “Бердянський морський торговельний порт” 12 квітня акцептував пропозицію ТОВ “Регіон-Оіл” на поставку дизельного палива загальною вартістю 2,72 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”. Відповідну угоду мають укласти протягом місяця.

Менеджер Пономарьова поставить бердянському порту дизелю на 2,7 мільйона

Фірма до кінця липня має поставити 190000 літрів дизельного палива автоцистернами на портовий склад. Відповідно, ціна за літр палива становить 14,3 грн.

“Регіон-Оіл” зареєстроване на мешканців Бердянська Дмитра Росіхіна та Івана Булигіна. Останній очолював структурний підрозділ №1 ТОВ “ТД “Агрінол”. На місцевих виборах 2015 року Булигін балотувався до Бердянської міської ради від партії “Наш край” в якості менеджера продаж зі збуту ПАТ “Бердянські жниварки”.

“Агрінол” та “Бердянські жниварки” входять до сфери в пливу народного депутата Олександра Пономарьова. За повідомленнями ЗМІ, він же контролює місцевий осередок “Нашого краю”.

Загалом участь в торгах взяло чотири учасники і пропозиція “Регіон-Оілу” була найдешевшою. При цьому заявку ТОВ “Ріф Січ” відхилили через неподання довідки про кінцевого бенефіціарного власника і відсутність такої інформації в держреєстрі з незрозумілих причин.

Тож конкурентами ТОВ “Регіон-Оіл” виступили ТОВ “Кулон-груп” і ТОВ “Торгівельна компанія “Манго-трейд”.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок