В Запоріжжі побили лідера проросійського “Блоку лівих сил”

Бердянськ 24
22.04.2016 · 15:17 · переглядів - 752

22 квітня в Запоріжжі була анонсована прес-конференція лідера проросійського “Блоку лівих сил” Василя Волги

В Запоріжжі побили лідера проросійського “Блоку лівих сил”

Запорізькі активісти з декількох громадських організацій, в тому числі “Самооборони Майдану Запоріжжя” та ЦК “Азову”, зібрались перед заходом, аби не дати провести прес-конференцію.

Виступ Василя Волги спочатку планували провести в Будинку друку, згодом перенесли захід до Будинку профспілок, в результаті обрали приміщення ДТСАФ (по вул. Правди, 50) . Запорізькі активісти спочатку запропонували Василю відмінити прес-конференцію, але останній відмовився, після чого почалась сутичка та чоловік сховався в приміщенні ДТСААФ.

Під час сутички під машиною, яка була припаркована поряд, виявили травматичниї пістолет, який за словами належав одному з охоронців Василя Волги.

В приміщенні також знаходився лідер ГО “Соціальне Запоріжжя” Сергій Кузьменко (колишній соціаліст). Його активісти облили зеленкою.

Згодом Василя Волгу, якому у підсумку не вдалося провести анонсовану прес-конференцію, затримали представники правоохороних органів та передали в СБУ.

Варто зазначити, що саме під прапорами політичної партії Василя Волги сьогодні у Бердянську проходив мітинг на честь дня народження Леніна.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок