“Прокладка” Фірташа виграла 37 мільйонів у припиненої фірми Пономарьова на бочки для ЗМТК

Бердянськ 24
04.05.2016 · 15:52 · переглядів - 2233

ТОВ “Запорізький титано-магнієвий комбінат” 27 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ “Титан України” металевих бочок на 36,97 млн грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.


До кінця року поставлять 39 тис сталевих бочок 1А2\L на 213 л зі звуженим верхом, знімним верхнім дном та логотипом по 948 грн. за штуку.

Торік їх купували в цієї фірми по 1 065 грн./шт., але потім ціну зменшили.

У відкритих джерелах є дані про продаж таких бочок без логотипа у роздріб по 670 грн./шт.

Єдиним конкурентом було ТОВ “Російсько-Українське спільне Науково-виробниче підприємство Агрінол”.

Фірма “Титан України” раніше була записана на Миколу Миколайовича Михайлова. Особа з такими ПІБ відома як помічник нардепа від “Опозиційного блоку” Олександра Нечаєва, який був головою правління ЗАТ “Кримський Титан” Дмитра Фірташа.

Зараз “Титан України” оформлено на кіпрську компанію “Фебрі Трейдінг Лімітед”, а директором є Петро Олександрович Дишловий. Людина з такими ПІБ свого часу керувала ТОВ “Гідромеханіка Лтд” Максима Козиренка.

Бердянський “РУСНВП Агрінол” перебуває у стані припинення з 18 березня, тоді як розкриття відбулося 5 квітня. Однак замовник вимагав довідку про те, учасник не визнаний банкрутом і не ліквідується, лише від нерезидентів.

Фірма належить ПрАТ “Компанія з управління активами “Славутич-інвест”, Світлані Векленко, Ігорю Добичі, Михайлу Какушадзе, Руслану і Юрію Пономарьовим – племінникам народного депутата Олександра Пономарьова з групи “Воля народу”. Свого часу нардеп і сам значився серед співвласників.

Директором фірми-конкурента є Вячеслав Поліщук, а бухгалтером – Антоніна Вєльцова.

Нагадаємо, днями ПАТ “Сумихімпром” замовило “Титану України” фосфориту на 943,00 млн грн.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок