Розбійний напад на неповнолітнього хлопця в районі автовокзалу

Бердянськ 24
11.05.2016 · 12:59 · переглядів - 2706

Вашій увазі невеликий огляд кримінальних зведень минулої доби. І хоча до чергової частини Бердянського відділу поліції від громадян надійшло всього 55 заяв, але як зауважив старший інспектор Олександр Тулук, сумувати їм точно не довелося.

Розбійний напад на неповнолітнього хлопця в районі автовокзалу

Безумовно, самою резонансною подією став розбійний напад на неповнолітнього хлопця в районі автовокзалу.

Учень місцевого коледжу, 2000 року народження, 10 травня, близько 14 години, чекав на пероні автовокзалу автобус, щоб добратися додому – в одне з сіл Бердянського району. До нього підійшли двоє, і погрожуючи ножем, заволоділи мобільним телефоном марки «Nokia». Хлопець розповів про це своїй родичці, а та вже повідомила співробітників поліції. На пошуки негайно були залучені весь вільний оперативний склад відділу. Підліток запам’ятав і розповів прикмети злочинців. Незважаючи на те, що пройшов деякий час між самою подією і моментом, коли за пошуки злочинців взялися правоохоронці, оперативно-розшукові заходи увінчалися успіхом – «пощастило» наряду патрульної поліції Бердянського відділу ГУ НП в Запорізькій області, у складі в.о. начальника підрозділу капітана поліції Тараса Геймура, сержантів Олександра Сало і Миколи Кари, які отримавши орієнтування, почали відпрацьовувати район - коло за колом, від «точки» до «точки». І в районі ц. ринку побачили двох осіб по прикметам схожих на розшукуваних. Зловмисники - як з’ясувалось пізніше, місцеві 1981 і 1989 років народження, мають багатий кримінальний досвід, у т. ч. нанесення тяжких тілесних ушкоджень, пограбувань - коли побачили співробітників поліції, почали їм погрожувати, потім спробували втекти. Але, як кажуть очевидці, у них не було жодних шансів. У затриманих вилучені ніж, небезпечну бритву і мобільний телефон потерпілого. Нічого собі арсенал, да?

Зараз вони затримані і знаходяться у ізоляторі тимчасового тримання Бердянського відділу поліції. Відносно них розпочато кримінальне провадження за ст.187 (розбій) КК України, санкції за якою до десяти років позбавлення волі.

У зв’язку з цими подіями співробітники поліції просять звернутися до к. 416 (слідчі Антон Пєрєвєрзєв, Володимир Пєліванов) Бердянського відділу поліції (вул. Гречеська 5) громадянку, яка була безпосереднім свідком нападу, і зголосилася дати свідчення.

І наскільки викликає повагу вчинок, поки незнайомої жінки, настільки ж неприємно і несподівано було слухати співробітникам поліції, які затримували небезпечних, озброєних злочинців, нарікання від якоїсь «мамаші», яка обурювалась, що діти могли чути, як нецензурно висловлюються затримані і вимагала негайно все «припинити». Були і інші «небайдужі».

Шановні мешканці міста, співробітники Бердянського відділу поліції діють виключно в правових рамках. Якщо у когось виникли якісь вагання відносно цього, ви завжди можете про це повідомити керівництво відділу, прокуратуру. А робити «селфі» і виступати «адвокатом» в незрозумілій для себе ситуації, демонструючи показне геройство, погодьтесь, по меншій мірі непорядно. На жаль, прикладів, коли в т.ч і чоловіки, байдуже проходили повз місць скоєння злочинів, пре достатньо.




Останні новини Бердянська
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок