Сім’я Бердянського прикордонного загону поповнилась військовослужбовцями строкової служби

Бердянськ 24
24.06.2016 · 11:21 · переглядів - 1497

Вже два дні поспіль ряди бердянських охоронців кордону поповнюються військовослужбовцями строкової служби

Сім’я Бердянського прикордонного загону поповнилась військовослужбовцями строкової служби

Загалом до прикордонного загону прибуло 29 військовослужбовців строкової служби. Із цієї нагоди у підрозділі відбулося урочисте зібрання, на якому були присутні перший заступник начальника Азово – Чорноморського регіонального управління - начальник штабу полковник Бурда Олег Вікторович, командування прикордонного загону, представники районного та місцевого самоврядування, ветерани - прикордонники, представники духовенства та громадських організацій.

“Служба з охорона державного кордону надзвичайно відповідальна те нелегка справа що являється прямим обов’язком прикордонників перед державою, адже безпека кордонів України, збереження її територіальної цілісності, відновлення миру на рідній землі – віднині це наша спільна справа, спільна боротьба. Я переконаний, що ви з честю і гідністю будете виконувати цей обов’язок, а весь персонал прикордонного загону буде гідним наставником та підтримкою для кожного із вас”,- наголосив начальник Бердянського прикордонного загону підполковник Мартинюк Олександр Володимирович під час свого звернення до молодого поповнення.

Попереду новоприбулих чекають заходи по ознайомленню із підрозділами охорони кордону Бердянського загону, урочисті заходи із вручення зброї та «зелених кашкетів» - символу прикордонників, навчання та нелегка і кропітка праця по охороні державного кордону. В подальшому, строкова служба стане для даних військовослужбовців підґрунтям для призову на військову службу за контрактом у лави Державної прикордонної служби.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок