В Бердянській виправній колонії провели турнір з міні-футболу

Бердянськ 24
18.07.2016 · 15:18 · переглядів - 1081

17 липня 2016 року на території Бердянської виправної колонії (№77) пройшов турнір з міні-футболу. Ініціювало матч місцеве ЛЖВ.

В Бердянській виправній колонії провели турнір з міні-футболу

Незважаючи на спекотну погоду, матч проходив у впертій безкомпромісній боротьбі. Боролися за перемогу команди засуджених, які перемагали в попередніх іграх. За підсумками матчу перемогу здобула дружба засуджених з рахунком 1:1. Від ініціаторів засудженим було вручено подарунок - м’яч та солодощі.

Подібні турніри в установі проходять регулярно. Головні цілі спортивних змагань - вдосконалення виховної роботи та підвищення ефективності виправного процесу; профілактика правопорушень, організація корисної зайнятості вільного часу засуджених; залучення засуджених до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх фізичного, морального і духовного здоров'я; формування у засуджених потреби в здоровому способі життя, як навички правослухняної поведінки, що сприяє соціальній інтеграції та адаптації після звільнення.

«Гра дозволяє засудженим "зазирнути" в інше життя. А значить - стимулює до виправлення», - зазначив заступник начальника відділу установи з соціально-психологічної та виховної роботи майор внутрішньої служби Сергій Чуваков.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок