Окупаційна влада Криму знову дискредитує українських прикордонників

Бердянськ 24
01.08.2016 · 11:32 · переглядів - 554

Окупаційною владою надалі вживаються заходи щодо створення «штучних черг» у пункті в’їзду- виїзду «Чонгар», що на Херсонщині, чим дискредитують українських прикордонників

Окупаційна влада Криму знову дискредитує українських прикордонників

В середньому, пропускна спроможність контрольних пунктів, що на адмінмежі із тимчасово окупованою територією АР Крим, більше 600 автівок за добу. Зазвичай, оформлення одного транспортного засобу українським прикордонникам займає трохи більше 2 хвилин. У разі збільшення транспортного потоку у контрольних пунктах на в’їзд чи на виїзд прикордонниками разом із фіскальною службою створюється реверсний рух поперемінно на кожній смузі руху, враховуючи ступінь накопичення транспортних засобів на одному із напрямків. Також у контрольному пункті «Чонгар» створені додаткові робочі місця, а також збільшено кількості військовослужбовців за для забезпечення якісного та безперебійного пропуску громадян в обох напрямках. Завдяки чому і збільшується пропускна спроможність.

Водночас, із суміжної сторони в середньому пропускається біля 10 автівок за годину, що і сприяє створенню черг на в’їзд до тимчасово окупованої території АР Крим.

Керівництво Бердянського прикордонного загону і надалі вживатиме заходи щодо недопущення накопичення транспортних засобів та звертається до громадян при плануванні подорожі врахувати дану інформацію і, по можливості, обрати для перетину адмінмежі контрольний пункт «Чаплинка». 

Прес-служба Бердянського прикордонного загону



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок