«Чисто літні» злочини у кримінальній хрониці за 01 вересня

Бердянськ 24
02.09.2016 · 12:17 · переглядів - 1379

Короткий огляд кримінальних зведень за минулу добу

«Чисто літні» злочини у кримінальній хрониці за 01 вересня

До чергової частини звернулося 88 громадян, тяжких злочинів допущено не було, нарядами керував старший інспектор Володимир Осадчий.

Незважаючи на практично закінчення курортного сезону, продовжують реєструватися «чисто літні» злочини.

Так в ніч з 31 на 1 вересня з номера бази відпочинку на «Косі» невідомі, скориставшись незачиненими дверима, вкрали одразу 4-ри мобільних телефони, завдавши збитків на 22 000 грн. Ну, ви зрозуміли, взяли те, що лежало на видноті.

А в домоволодіння по вул. Сібірякова, злочинці, в період з 1 ночі до 7-ї ранку 1 вересня, проникли через відчинене вікно. Тут теж вкрадено 4-ри мобільних телефони, але з меншою сумою збитків – близько 5000 грн.

Через незачинені двері була скоєна крадіжка і із домоволодіння по вул. Лієпайська. Тут у жителя Донецької області, в ніч на 1 вересня, вкрали фотоапарат «Samsung».

Звертаємо увагу на одразу 2-і крадіжки інтернет обладнання з дахів будинків по вул. Ярослава Мудрого, 25 і пр. Східному, 234.

Рекомендуємо відповідальним особам обмежити доступ до горищ і підвальних приміщень багатоповерхівок.

Поставити "жирну крапку" у сезоні сподівався, мабуть, місцевий, раніше засуджений мешканець 1977 року народження. Спочатку він вкрав рюкзак, в якому знаходилися електронні гаджети, ювелірні прикраси, гроші, документи – власниця, мешканка м. Запоріжжя, залишила його без нагляду на покривалі на пляжі в районі вул. Горького. А через деякий час пригледів у кафе, в цьому ж районі, барсетку, яка без нагляду лежала на столику. Чисто «відпрацювати» її не вдалося - коли тікав з міста пригоди, був помічений нарядом патрульної служби Бердянського відділу поліції у складі сержантів Сергія Михайлова, Віталія Бондаренка, Олександра Мащенка. Наздогнали, затримали. При огляді у нього були вилучені речі з першої і другої «справи». Повний перелік його «подвигів» з’ясують співробітники кримінальної поліції.

Закликаємо громадян бути обачними. Навіть перебуваючи у відпустці на відпочинку, не дайте злочинцям шансів скористатися вашою неуважністю.

Про всі підозрілі ситуації можна повідомляти до Бердянського відділу поліції – вул. Грецька, 5; телефони: 4-72-02 - приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 – чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок