Питання вилову бичка під час путини залишається відкритим.

Бердянськ 24
13.05.2013 · 17:09 · переглядів - 1409

Закінчилась ще одна весняна путина бичка в Бердянську. З 1 по 15 травня заборона на весь промисловий вилов риби.

Питання вилову бичка під час путини залишається відкритим.

Замор бычкаБагато було виловлено бичка чи знає тільки міська влада: через підконтрольну фірму у них є дозвіл від «науки» на «вивчення»Азовського моря. Простіше кажучи, на вилов бичка тралами і драгами попутно грабуючи флору і фауну моря. Цікаво, чи вивчають вчені пани кількість бичка, яка піде на замор в кінці червня- початку липня.

Ні, очевидно вони вивчають останні нерестовища камбали та судака, які якось дивно зникають після таких «наукових досліджень». А може вони вивчають випущену Росією молодь осетрових або креветку яка теж зникла. Так званим «науковцям» все рівно не вдасться замулити очі, рано чи пізно доведеться відповідати за знищення риби. А хто має сумнів у цьому, а також вважають що статті про проблеми вилову риби написані не за покликом серця та криком душі, а є чиясь замовна джинса, то достатньо буде влітку поїхати на Бердянську косу або на пляж «Верхова» під час замору бичка і подивитися як на транспорті мера міста мертва риба буде вивозитися у м. Токмак на захоронення.

І на тлі всієї цієї вакханалії взагалі смішно дивитися репортажі про те, як ловлять людей за незаконний лов риби (мішок бичка). Влада міста Бердянська не оприлюднює інформацію про те, скільки риби вилізло на берег під час минулого замору. Скільки бюджетних коштів міста пішло на утилізацію мертвої риби?

Скільки туристів покинуло місто під час замору бичка?

Скільки людей постраждало від штрафів за те, що під час путини виловили більше, ніж 3 кг дозволеного бичка?

Вимагаймо відповіді!

Економічно вигідно було б зняти обмеження на вилов бичка під час путини, від цього виграють всі.

Арсен Швець.

Смотрите так же фото отчет: Как на косе бычка собирали




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок