Оточення Пономарьова взяло 28 мільйонів на капремонт дороги в Бердянську

По матеріалам Наші гроші
22.09.2016 · 13:13 · переглядів - 2190

Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради за результатом тендеру 20 вересня уклало угоду з ТОВ “Бердянськбудтрест” на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Макарова вартістю 28,49 млн. грн.

Оточення Пономарьова взяло 28 мільйонів на капремонт дороги в Бердянську

Фірма має демонтувати старі залізобетонні плити на влаштувати покриття з асфальтобетонну в кілька шарів, здійснити ямковий ремонт окремих місць, облаштувати з’їзди та узбіччя, тощо. Роботи мають проводитися по одній половині проїжджої частини при систематичному русі на іншій половині. Роботи мають завершити до кінця 2017 року.

“Бердянськбудтрест” нині зареєстроване на Олега Будянського (20%), “Азовську регіональну лабораторію сертифікаційних випробувань мастил та олив” (70%) та Компанію з управління активами “Славутич-інвест” (10%).

Будянський є директором ТОВ “ВО “Бердянські жниварки”, яке входить в групу компаній народного депутата Олександра Пономарьова. Окрім цього Будянський керував фірмою “Протейсервіс” ще з часу, кола вона належала безпосередньо Пономарьову.

Фірмою “Азовська регіональна лабораторія сертифікаційних випробувань мастил та олив” (Азовлісма) володіє Світлана Векленко, вона ж є співвласницею ТОВ “Санаторій Арктика”, також з групи Пономарьова, і ТОВ “РУ НВП Агрінол”, разом з Юрієм та Русланом Пономарьовими – племінниками нардепа Пономарьова. Вони були безпосередньо серед засновників ТОВ “Бердянськбудтрест” в 2005 році.

Конкурентами ТОВ “Бердянськбудтрест” на тендері були ТОВ “Ремшляхбуд” О(29,57 млн. грн.) і ДП „Запорізький облавтодор” ВАТ „ДАК „Автомобільні дороги України” (28,78 млн. грн.).




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок