Президент дав три протокольні доручення які стосуються безпосередньо Бердянська

Бердянськ 24
17.05.2013 · 16:07 · переглядів - 2311

16 травня у Запоріжжі з діловим візитом побував Президент України Віктор Янукович. Три протокольних доручення, які глава держави надав Прем’єр-міністру України стосуються і Бердянська.

Президент дав три протокольні доручення які стосуються безпосередньо Бердянська

Як розповів бердянським журналістам 17 травня під час інформаційного дня бердянській міський голова Олексій Бакай, який приймав участь у зустрічі активу області з Президентом, візит Віктора Януковича до Запоріжжя був дуже динамічним та конструктивним. Сам глава держави зауважив на декількох пріоритетах. Це, перед усім, економіка, соціальний захист, екологія, реформа системи охорони здоров’я, енергозбереження, транспорт (для Запоріжжя це, насамперед, завершення будівництва мостів).

Янукович в Запорожье

З аналізом ситуації у області на нараді активу Запорізького краю виступив голова обласної державної адміністрації Олександр Пеклушенко. Він зокрема зупинився на позитивних економічних моментах. Серед них збільшення на 16% інвестицій, перед усім, у виробничу сферу області. Ріст обсягів випуску продукції. Наприклад „Авто-ЗАЗ” збільшив виробництво на 60%. Позитивні економічні й технічні процеси відбуваються на „Запоріжсталі”, заводі феросплавів…

Підняв губернатор і ряд проблемних питань. Зокрема мова йшла про постійні перевірки з боку 20 різних інспекцій, які тільки ускладнюють роботу бізнесу. Говорив губернатор і про кадрову політику. Один із моментів – якщо раніше призначення керівників підрозділів усіляких служб відбувалося при погодженні керівництва області, міста чи району, то сьогодні цього немає і це створює труднощі у налагодженні взаємодії у роботі.

Президент пообіцяв виправити ситуацію і повернути узгодження кадрових призначень з керівництвом на місцях. Взагалі ж Віктор Янукович дав цілу низку протокольних доручень. Як зазначив бердянський міський голова Олексій Бакай, завдяки Олександру Пеклушенко, у цих дорученнях свою увагу глава держави приділив і Бердянську. Визначено три важливих моменти. По-перше, це будівництво резервуарів для дніпровської води та насосних станцій на бердянському міськводоканалі. Це дасть змогу застрахуватися місту на випадок якихось аварій на водоводі. З урахуванням резервуарів перебої з водопостачанням бердянцям не загрожуватимуть.

Другий важливий момент: Президент доручив профільному міністру вжити дієвих заходів для стабілізації ситуації на бердянському підприємстві „АЗМОЛ”, з тим, щоб забезпечити його функціонування та розвиток.

І третє – це берегоукріплення Бердянської коси.

Вирішення цих питань для Бердянська має дуже велике значення. Тож будемо сподіватися на оперативні дії відповідальних осіб по виконанню доручень Президента.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок