Кримінальна хроніка за вівторок, 25 жовтня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
26.10.2016 · 13:37 · переглядів - 1631

Вашій увазі короткий огляд кримінальних зведень за минулу добу. Нарядами керував старший інспектор Дмитро Калініченко.

Кримінальна хроніка за вівторок, 25 жовтня

В принципі, з похолоданням, можна констатувати і деяке «заморожування» криміногенної активності. Так, до чергової частини надійшла «всього» 51 заява від громадян. І, якби не ряд курйозних повідомлень, боюся, що чергові слідчо-оперативні групи взагалі б «засумували». І, хоча, тяжких злочинів дійсно допущено не було, це, звісно, жарт.

А розпочнемо з крадіжок із залишених на ніч без охорони автомобілів. Так, мешканець с. Азовське звернувся с заявою, що з 24 на 25 жовтня невідомі пошкодили капот автомобіля «Daewoo Sens», який знаходився у дворі домоволодіння по вул. Дімітрова і вкрали акумулятор. А мешканець вул. Першотравнева, 29, це вже у Бердянську, теж в ніч на 25 жовтня, позбувся авто магнітоли, автотелевізора, інструмента, грошей. Все було вкрадено із автомобіля ВАЗ 2101, який стояв у вищевказаному дворі. Ну, і, закінчуючи «авто тему» - військовослужбовці Національної гвардії близько 6-ї ранку звернули увагу на підозрілу особу в районі пр. Перемоги. При перевірці у нього виявили ліхтарик, «інструмент» і вирвану з «корінням» авто магнітолу. Тепер співробітники карного розшуку встановлюють її володаря і ймовірну причетність затриманого до скоєння інших злочинів .

Черговий наш земляк потрапив до списку ошуканих громадян. Він вичитав на інтернет сайті оголошення про продаж фотокамери і, перерахувавши 300 грн., став чекати на посилку. Через деякий час зрозумів, що це шахрайство і звернувся до поліції.

24 жовтня на одній із квартир по вул. Морозова, 3-а зібралася компанія. Відпочивали з вживання алкоголю, звісно. А 25 жовтня власники і де хто із гостей, виявили відсутність фотоапарату «Cenon», пари кілець, грошей. А були всі «свої».

Звернулася жителька с.Осипенко с заявою, що ще 24 жовтня її чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, після сварки пішов з дому у чому був – «у трусах і часах». А жителька вул. Польська повідомила, що, коли прийшла додому, побачила на підлозі неодягненого чоловіка. Сподівання поліції, що це «пропажа» з с. Осипенко не підтвердилася. «Гостем» виявився місцевий громадянин, який просто зайшов поспати до незамкненої квартири.

І десь близько 23 години надійшов дзвінок від місцевого мешканця, 1982 року народження. Він сповіщав, що зараз знаходиться в «ресторані» в районі ц. ринку, разом із вагітною дружиною і своїм адвокатом, так як у нього стався конфлікт з персоналом закладу. От так от, по-сучасному.

І, на останок, прошу звернути дуже серйозну увагу на випадок, який стався у домоволодінні по вул. Курортна. Господиня, 1940 року народження, стояла поряд з газовою плитою від чого зайнявся халат, який був на ній. Внаслідок цього жіночка поступила до реанімації з опіками 2-го ступеню з великою площею ураження, у край важкому стані. Лікарі борються за її життя. Нагадуємо про необхідність дотримання заходів безпеки у поводженні із, здавалося б, звичайним побутовим приладом.

На сьогодні це все на що ми хотіли звернути вашу увагу. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок