Шахрайство з телефонами

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
04.11.2016 · 16:45 · переглядів - 2716

Прес-служба Бердянської поліції звертає увагу громадськості на два випадки шахрайства, які сталися вчора близько 15 год. в районі пр. Східного, 100

Шахрайство з телефонами

До двох 15-ти річних дівчат підійшов невідомий і завів розмову. Потім, представившись працівником чи то поліції, чи прокуратури,(схоже шахрай сам заплутався) запропонував їм надати йому, начебто для "перевірки", їх мобільні телефони. Після чого, залишивши дівчат чекати, зайшов за ріг і зник. Збиток склав порядку 6000грн.

Це не перший випадок за останній період, коли зловмисники представляються працівниками правоохоронних органів і «видурюють» у неповнолітніх мобільні телефони. До речі, привід під яким зловмисники можуть намагатися заволодіти вашим гаджетом може бути різним – від «дай подзвонити дівчині, мамі, приятелю», до «виклика швидкої» і «послухаю музику». Прохання, проведіть бесіди з своїми дітьми на тему спілкування з незнайомими. А це просто – не вступайте в бесіди, не дивитися їм в очі, якщо хтось наполягає, голосно зверніться до людей, які проходять мимо. Постарайтеся взагалі не "світити" в громадських місцях коштовними речами. Ну, а справжні співробітники поліції, обов’язково покажуть посвідчення і спілкуватися з неповнолітніми будуть тільки у присутності батьків або вчителя.

Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок