Вилучені наркотики і граната

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
16.02.2017 · 08:51 · переглядів - 966

Продовжуються заходи по протидії незаконному обігу наркотиків на території Запорізької області.

Вилучені наркотики і граната

Так, 14.02.2017 року співробітники 3-го міжрайонного сектору управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області – начальник Дмитро Циганок, в ході документування протиправної діяльності - в частині ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, придбання, зберігання з метою збуту наркотичних речовин), раніше засудженого, 1990 року народження, під час проведення обшуку у нього за місцем мешкання в селі Зеленівка, Приморського району, виявили і вилучили 2 паперових згортки з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору загальною вагою приблизно 300 грам, яка є ймовірно особливо небезпечним наркотичним засобом «марихуана».

Все вилучене направлено на експертизу. Якщо підтвердиться «якість і кількість» зілля, підозрюваного чекає відповідальність у вигляді позбавлення волі від 5-ти до 10-ти років.

А, перевіряючи інформацію від громадян про можливе порушення законодавства в частині ст.309 Кримінального кодексу України (зберігання наркотичних речовин) жителем міста Бердянська, 1975 року народження, співробітники поліції у нього під час обшуку за місцем мешкання по вул. Запорізьких Козаків, виявили та вилучили предмет для куріння марихуани ( так званий «бульбулятор»), паперовий згорток, заповнений речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору ймовірно «марихуаною» і предмети схожі на гранату Ф-1, і пістолетні набої у кількості 7 шт.

Все вилучене направлено на експертизу до Запорізького НДЕКЦ МВС України. Якщо експертиза підтвердить боєздатність вилученого, то підозрюваного чекає відповідальність і за ст. 263 Кримінального кодексу України(незаконне поводження зі зброєю), санкції за якою від 2-х до 5-ти років позбавлення волі. Будь ласка, не «грайте» життями своїх рідних.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок