В Бердянську триває прокат фільму про Голодомор в Україні: «Гіркі жнива»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.03.2017 · 10:23 · переглядів - 1449

В місцевому кінотеатрі «Космос» до 8-го березня продовжено прем’єрний показ стрічки про трагічні події 1932-1933-го років. Геноцид українського народу екранізували на кошти канадського бізнесмена з українським корінням – Яна Ігнатовича. Бюджет - 20 мільйонів доларів

В Бердянську триває прокат фільму про Голодомор в Україні: «Гіркі жнива»

Сюжет фільму розгортається довкола закоханої пари – Юрія та Наталки, звичайних українських селян, яким довелось пережити Голодомор 1932-1933-го років. В першу чергу фільм орієнтований на західного глядача. Трагічні події, які переживають герої художнього фільму, мають допомогти зрозуміти європейцям та американцям, через що довелось пройти українцям на шляху до незалежності і усвідомити сутність нинішнього конфлікту на сході України, який є черговим етапом боротьби українського народу за своє існування.

«Цей фільм про кохання, честь та незламність нації» - так описують стрічку його творці. Головні ролі зіграли канадські актори, які були шоковані масштабами трагедії та людиноненавистської ідеології, яка панувала в Радянському союзі по відношенню до українців.

В перші дні показу в Україні фільм зібрав більше 3-х мільйонів гривень і став однією з найпопулярніших стрічок нинішнього прокату. В місцевому кінотеатрі «Космос» повідомляють, що в Бердянську, поки що, фільм не викликав особливого ажіотажу. Цікавий сюжет, відвага героїв, щирість переживань та шокуючі кадри реалій 30-х років навряд чи залишать когось байдужим після перегляду художньої кінострічки.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок