«Караоке на майдані», фінал «Кращий голос Азова. Діти» з Кондратюком в суддівській колегії, і концерт Табула Раса на День відкриття сезону 2017 Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.04.2017 · 08:45 · переглядів - 4602

3-го червня в Бердянську відкриють курортний сезон широкомасштабними святкуваннями

«Караоке на майдані», фінал «Кращий голос Азова. Діти» з Кондратюком в суддівській колегії, і концерт Табула Раса на День відкриття сезону 2017 Бердянську
Фото Дениса Антонова

В міськвиконкомі прийняли рішення провести офіційне відкриття курортного сезону 3-го червня. До цього дня планується влаштувати широкомасштабні святкування.

За інформацією секретаря міської ради Олексія Холода, на 3-тє червня планується організувати цикл урочистих заходів. 

Ми плануємо організувати велике свято, - повідомив редакції «Бердянськ 24» Олексій Холод. Впродовж цілого дня будуть проводитись різноманітні заходи. Їх остаточний перелік озвучимо, орієнтовно, наприкінці квітня. Вже зараз можу сказати, що в рамках святкування, в Бердянську з концертом виступить популярний український гурт «Табула раса».

Нагадаємо, міський голова Володимир Чепурний 21-го лютого, під час засідання Дня депутата дав доручення секретарю міської ради Олексію Холоду вивчити суспільну думку щодо перенесення Дня міста на початок літа, щоб організувати широкомасштабні святкування і тим самим привернути увагу українців до курортного містечка. Судячи з прийнятого рішення про організацію окремого святкового заходу – «Відкриття курортного сезону», анонсованого на третє червня, питання перенесення Дня міста, поки що, залишається в стадії опрацювання.  

Вже ввечері на офіційній сторінці КП "Аншлаг" з'явилась детальна інформація з програмою святкування відкриття курортного сезону 3-го червня.

Ну, что же, друзья! Третье июня, день открытия курортного сезона в Бердянске, выпадает на субботу. Прекрасный повод выспаться, а позже выбраться из дома на Приморскую площадь и принять участие в съёмках передачи "Караоке на Майдане" с Игорем Кондратюком. По периметру будут установлены дополнительные звуковые колонки, поэтому всё, что происходит на сцене, услышат даже те, кто присядут за столиками в ближайших кафе, чтобы отведать тушеных азовских мидий.

Отсняты будут две передачи, их трансляция пройдёт на канале СТБ, включая два повтора. Уверен, что это прекрасная и проверенная реклама нашему курортному городу!

Затем, в 18-00, состоится супер-финал вокального талант-шоу "Кращий голос Азова. Діти", на который съедутся победители районных конкурсов в Бердянске, Приморске, Приазовском, Акимовке и Мангуше. Одним из членом жюри, по нашей просьбе, согласился быть сам Игорь Кондратюк.

Примерно в 20-00 начнёт своё выступление группа "Табула Раса".

3 июня, Бердянск, Приморская площадь.

Всегда рады вашим подсказкам и пожеланиям!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок