Спеціалісти мерії перевірять стан міських пляжів перед початком курортного сезону

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.04.2017 · 14:42 · переглядів - 1465

На позачерговій сесії міської ради, депутати акцентували увагу міського голови на необхідності перевірки станів пляжів Верхової та Лісок

Спеціалісти мерії перевірять стан міських пляжів перед початком курортного сезону
Фото Александра Боевого

Депутати Олександр Врублевський та Катерина Марченко закликали міського голову провести виїзне засідання спеціалістів мерії спільно з депутатами на пляж «Верхова», що в Колонії. За словами депутатів, окремі групи осіб самостійно насипають буни для захисту своїх об’єктів від розмиву.

Міський голова Володимир Чепурний доручив своєму заступнику Оксані Дєєвій провести перевірку пляжу Верхової і вжити відповідних заходів. В мерії, наразі, вже виділені кошти на розробку проекту берегоукріплення Верхової, а самодіяльність по насипу бун може призвести до остаточного розмиву Верхової.

Депутат Сергій Мартинов акцентував увагу міського голови на пляжах Лісок. За його інформацією, один з орендарів огороджує пляжну територію, інший на пляжі готує бетонну основу для МАФу. Крім того, Сергій Мартинов наголосив на недопустимості розміщення тимчасових споруд на Лісках, оскільки на даний момент відсутня схема розміщення малих архітектурних форм в курортному мікрорайоні.

Озвучені факти заступник міського голови Оксана Дєєва перевірить з наступного тижня.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок