В квітні в Бердянську було висаджено понад 4 тис. дерев

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.04.2017 · 10:56 · переглядів - 1033

В рамках загальноміських суботників, які тривали в Бердянську впродовж квітня, було висаджено понад 4 тисяч саджанців дерев

В квітні в Бердянську було висаджено понад 4 тис. дерев

Про це на апаратній нараді при міському голові повідомив директор КП “Зеленгосп” Володимир Шаповалов.

Традиційно в період загальноміських суботників, в комунальному підприємстві “Зеленгосп” безкоштовно видаються саджанці молодих дерев. Всі охочі, мають змогу отримати молоді деревця, щоб озеленити придворову територію чи інше громадське місце. За словами Володимира Шаповалова в квітні було роздано більше 4 тис. саджанців. 

Нагадаємо, на минулому тижні конкурсна комісія із закупівель визначила підрядну організацію для проведення озеленення із закупівлею саджанців з комом. Володимир Шаповалов відзначив, що впродовж двох наступних днів всі дерева будуть висаджені. А це вул. Лютеранська, Морська та проспект Східний. 

 

Крім того, Володимир Шаповалов повідомив, що з цього тижня комунальники розпочнуть займатись покосом трави. В свою чергу, директор КП “Бердянськекотранс” Іван Братеньков відзначив, що до 10-го травня співробітники його підприємства побілять бордюри центральних вулиць міста.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок